Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Sute de amenzi, aplicate de poliţişti în trei zile


   Doi bărbați din comuna Negrilești sunt cercetați de polițiștii din Tulnici pentru tăiere, furt de arbori și transport de material lemnos fără a deține licență pentru astfel de activități. În perioada 2- 4 noiembrie, polițiștii vrânceni au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale privind circulația și comercializarea materialului lemnos, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere. La acțiune au participat 119 lucrători de poliție.
   Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, în timpul verificărilor au fost constatate șase infracțiuni, au fost aplicate 391 amenzi, cele mai multe la regimul circulației, respectiv 325. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 81.800 lei. De asemenea, oamenii legii au aplanat 21 de conflicte, au reținut nouă permise de conducere și șase certificate de înmatriculare. Totodată, au confiscat bunuri în valoare de 2.520 lei.
   În timpul verificărilor, polițiștii din Tulnici au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Negrilești, care ar fi tăiat și sustras 30 arbori de esență pin, plop și cireș din pădurea lui Gheorghiță V., din comuna Bârsești. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere și furt de arbori”, spun polițiștii.
   Tot oamenii legii din Tulnici au depistat în trafic și un bărbat de 56 de ani, din comuna Negrilești, în timp ce transporta material lemnos fără a deține licență pentru astfel de activități. Bărbatul s-a ales cu dosar penal de cercetare. În timpul aceleiași acțiuni, polițiștii l-au depistat pe Ion A., din comuna Jariștea, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere conducătorului auto și l-au sancționat contravențional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?