Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

PROGNOZA METEO


   MARÅ¢I
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, dar cu unele înnorări și ploi slabe izolate, la începutul zilei în regiunile estice și sud-estice, iar noaptea în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la munte.
În țară, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la munte. Temperatura aerului va marca o scădere în regiunile nordice, vestice și centrale, dar în celelalte zone se va menține mai ridicată decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Maximele vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar minimele, în general, între 1 și 9 grade.
În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade

    MIERCURI
În țară, vremea se va răci în toate regiunile, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade, ușor mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în sud și în sud-est, iar noaptea în vest, centru și nord, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?