Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Proxeneţi şi prostituate, anchetaţi de poliţiştii focşăneni


   Mai multe persoane, suspectate de proxenetism și prostituție, au fost săltate ieri, de polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani. Acestea, respectiv un bărbat și cinci femei, au fost duse la sediul poliției pentru audieri. În timpul anchetei, una dintre persoanele anchetate a susținut că îi este rău, iar un echipaj al ambulanței a ajuns la sediul poliției pentru a-i evalua starea de sănătate.
   Grupul de proxeneți și prostituate era vizat de mai multă vreme de anchetatori. Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Focșani au pus la cale o acțiune cu efective mărite, pentru identificarea persoanelor care se ocupă cu proxenetismul, dar și a celor care se prostituează. Ca urmare a activităților desfășurate, oamenii legii au identificat un grup de proxeneți și prostituate, fiind vorba în total de șase persoane. De asemenea, în cursul dimineții, polițiștii au efectuat două perche-ziții, în două locații din Focșani, de unde au fost ridicate mai multe probe, care îi incriminează pe suspecți. Odată cu probele ridicate, polițiștii i-au săltat și pe membrii grupului, pe care i-au dus la sediul poliției pentru a da cu subsemnatul.
   Potrivit surselor noastre, două dintre persoanele audiate ar fi  suspectate de proxenetism, iar celelalte patru de prostituție. Este vorba despre tinerele care își fac veacul la ieșirea din municipiu, spre Golești. Acestea „munceau” din zori și până seara pentru a face rost de bani, iar proxeneții le cereau o parte din banii pe care îi câștigau.
   Oamenii legii s-au ferit să ofere prea multe informații, precizând că ancheta este în desfășurare și că datele vor fi făcute publice la finalul cercetărilor. „La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii focșăneni au organizat o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de prostituție și proxenetism. Cu această ocazie, au fost efectuate în municipiul Focșani două percheziții domiciliare, șase persoane fiind conduse la sediul poliției în vederea audierii. Până în momentul de față nu au fost luate măsuri preventive față de nicio persoană. Activitățile specifice vor continua”, a afirmat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Acțiunea polițiștilor focșăneni vine și ca urmare a faptului că, în alte localități ale țării, prostituatele au fost implicate în incidente nedorite. Zilele trecute, o prostituată de 30 de ani, din București, a fost găsită decedată în pădurea Băneasa. În urma necropsiei s-a stabilit că aceasta a fost victima unei infracțiuni de omor.

Åži-a dus concubina la produs

   Joi, polițiștii din Mărășești i-au depistat pe Ionuț G., de 21 de ani, și Roxana Amalia B., de 20 de ani, concubini, în zona unei stații peco de la intrarea în localitate. Femeia oferea servicii sexuale în schimbul unor sume de bani, iar concubinul ei o supraveghea îndeaproape și îi lua banii după fiecare partidă de amor. Până ca polițiștii  să-i surprindă pe cei doi, femeia avusese vreo trei clienți. „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul a îndrumat-o pe Roxana Amalia B. să întrețină relații sexuale cu diferite persoane, contra cost. Cercetările sunt continuate cu cei doi suspecți în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de prostituție și proxenetism”, au afirmat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?