Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Abia ieșit din pușcărie, prins la furat


   Un bărbat din comuna Slobozia Bradului, care a ieșit din închisoare în urmă trei săptămâni, a fost prins la furat de polițiștii de la Ordine Publică, din cadrul Poliției municipiului Focșani. El a fost reținut pe bază de ordonanță și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii nu i-au dat mandat, considerând că această măsură nu se impune.
   Duminică noapte, la ora 23.00, polițiștii de la Ordine Publică, care se aflau în patrulare, au fost sesizați că într-o parcare din cartierul Bahne, al municipiului Focșani, este o persoană suspectă. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe Marian B., de 39 de ani, din comuna Slobozia Bradului, care vroia să fure bunuri dintr-o mașină.
   În urma verificărilor s-a stabilit că acesta a mai comis și alte fapte, înregistrate inițial cu autor necunoscut. Bărbatul deschidea mașinile cu chei potrivite și fura casetofoanele și ce mai uitau proprietarii prin ele.
   Marian B. a fost dus la sediul poliției pentru audieri și apoi a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore, dar judecătorii l-au lăsat să plece acasă. Din informațiile primite de la anchetatori, bărbatul este recidivist și a ieșit din închisoare pe data de 4 septembrie, fiind liberat condiționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?