Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bătaie pe… paie


   Doi cetățeni din Nănești, care nu s-au înțeles cum să împartă paiele lăsate pe câmp de un agricultor, vor ajunge în fața instanței de judecată după ce s-au luat la bătaie. Lucian J., de 29 de ani, a fost trimis în judecată de procurori fiind acuzat de lovire. Fapta s-a petrecut pe 15 iulie.
   Potrivit anchetatorilor, un ita-lian, care luase în arendă o suprafață de teren, pe care a cultivat-o cu cereale, terminase de treierat.
   El le-a permis oamenilor din localitate să ia paiele care, cum doresc. Lucian și partea vătămată s-au întâlnit, astfel, la împărțitul paielor, dar nu au reușit să se înțeleagă. Inițial, s-au luat la ceartă. Partea vătămată, fiind în stare de ebrietate, a început să-i înjure pe copiii agresorului.
   Omul s-a enervat foarte rău și l-a împins pe consăteanul său din căruța în care se afla.
În cădere, victima a fost rănită destul de rău, pentru că a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, fiindu-i scoasă splina. Procurorii spun că viața victimei a fost pusă în pericol. Lucian J. recunoaște fapta. Victima sa le-a spus anchetatorilor că vrea despă-gubiri de la învinuit în cuantum de 4.000 de lei.
   Dosarul va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?