Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Măsuri de siguranţă sporite în Spitalul Judeţean


   Scandalul de săptămâna trecută de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a făcut conducerea unității să ia măsuri pentru creșterea gradului de siguranță.
   Managerul unității, medicul Nicolae Moise, ne-a spus că a luat legătura cu reprezentanții unei firme, în vederea montării unor uși speciale de termopan care vor securiza întreaga zonă. „Am discutat cu reprezentanții unei firme ca să ne monteze niște uși speciale de termopan la Secția de Terapie Intensivă, la Blocul Operator și la Secția de Obstetrică-Ginecologie, pentru a fi asigurată zona. Aștept lista cu oferte de la acea firmă, iar săptămâna viitoare le vom analiza în comitetul director. Astfel de incidente nu trebuie să se mai repete”, spune managerul Nicolae Moise.
   Pe 10 septembrie, în jurul orei 4.00, personalul medical de la Terapie Intensivă a trecut prin clipe de coșmar, fiica unei paciente, care a decedat în această secție, a făcut o criză de nervi, a spart geamul de la o rezervă, dar și pe cel de la intrarea în secție. De asemenea, ea a lovit o asistentă și o infirmieră, care au încercat să-i țină piept și a umplut pereții cu sângele rezultat în urma rănilor suferite atunci când a spart geamurile. Atât femeia cât și celălalte persoane care o însoțeau au înjurat și amenințat personalul medical.
   În cele din urmă, la spital au ajuns atât polițiștii cât și jandarmii, care au reușit cu greu să calmeze spiritele și să scoată scandalagiii din spital. Asistenta medicală care a fost lovită a depus plângere pentru spargerea celor două geamuri, la Poliția municipiului Focșani. Prin urmare, oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?