Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Norvegia caută ingineri în petrol şi gaze


   Inginerii vrânceni ar putea să își găsească un loc de muncă tocmai în Norvegia. Oferta este pentru cei care sunt specializați în domeniul petrolului și gazelor naturale, 3 firme norvegiene punând la dispoziție 39 de posturi. Cei interesați pot obține mai multe detalii accesând http://www.eures.anofm.ro/locuri_munca2.php?tara=Norvegia. Aici se găsesc detalii legate de regiune, localitate, firmă, ocupație, numărul de posturi, descrierea locului de muncă, rerințele necesare, limba vorbită, salariu, durata contractului și termenul de valabilitate al ofertei.
   „După trimiterea aplicațiilor, persoanele preselectate de către angajator vor fi contactate de către acesta și de către consilierul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea pentru a fi invitate la interviu în România. Data, locația și documentele necesare la interviu li se vor comunica în timp util”, transmite Daniela Brihoianu, purtătorul de cuvânt al AJOFM. De asemenea, persoanele interesate se pot prezenta și la sediul AJOFM pentru mai multe informații.
   Totodată, Agenția comunică tuturor persoanelor interesate că programul de lucru al instituției s-a modificat de ieri, după cum urmează: de luni până joi între orele 08.00-16.30, iar vineri între orele 08.00-14.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?