Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Cătălin Zamfiroiu va fi cercetat în libertate


   Judecătorii Tribunalului București au respins propunerea de arestare preventivă a lui Cătălin Zamfiroiu, focșăneanul suspectat că ar face parte dintr-o rețea care se ocupa cu traficul de mașini de lux. În același dosar, un alt învinuit a primit mandat de arestare, iar un altul interdicția de a părăsi localitatea. Hotărârea poate fi atacată cu recurs, la Curtea de Apel București.
Cătălin Zamfiroiu este acuzat că ar fi cumpărat un autoturism Seat Leon de la unul dintre ceilalți inculpați din dosar, deși știa că proveniența mașinii nu era legală. Potrivit anchetatorilor, focșăneanul ar fi declarat, inițial, că a fost la Odorheiul Secuiesc și a cumpărat mașina de la o femeie. Din interceptări a rezultat însă că bărbatul știa de proveniența mașinii, fiind acuzat astfel de tăinuire.
   Pe 12 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au efectuat peste 20 de percheziții domicilare, pe raza a trei județe, printre care și Vrancea. Procurorii spun că învinuiții se ocupau și de falsificarea documentelor mașinilor, care în cazul în care nu puteau fi vândute în România, erau comercializate în Republica Moldova.
    În urma perchezițiilor, 13 persoane au fost duse la sediul Parchetului pentru audieri, printre care Cătălin Zamfiroiu și Aurel Nicolae Rusu, ambii din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?