Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

INFOPOL


Șoferi băuți, depistați în trafic

    La data de 20 martie a.c., ora 13.00, pe DJ 119C în comuna Ruginești, polițiștii l-au depistat pe T. Adrian, de 28 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 1,32mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 20 martie a.c., ora 20.50, pe DN 2N în comuna Dumitrești, polițiștii l-au depistat pe T. Ionel, de 44 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 21 martie a.c., ora 03.55, pe str. Republicii din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe B. Ionel, de 22 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?