Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Doi elevi pănceni, premiaţi la InfoEducaţie


   Elevii vrânceni au câștigat premii și la ediția din acest an a concursului „InfoEducație”, în ciuda concurenței acerbe. Astfel, Andrei Mihai Vizitiu, elev la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, a obținut premiul III la secțiunea soft educațional, cu lucrarea „Forțe. Mecanisme simple”. „A foat foarte interesant. Este a doua oară când particip și a fost mai dificil. La competiția finală de Open, a fost cu adevărat dificil. Acolo, în 24 de ore, trebuia să facem un proiect, dar aceasta este frumusețea concursului”, a spus Mihai Vizitiu.
   La aceeași secțiune, una dintre mențiuni i-a revenit lui George Daniel Ghibirdic, tot de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu. Acesta   s-a prezentat în concurs cu lucrarea „Energia mecanică”.
„Concursul a fost deosebit de interesant. Județul nostru s-a prezentat cu trei proiecte, din care două au fost premiate. Toate au fost la soft educațional, deoarece asta este specializarea noastră. Din an în an, concursul este mai greu și de la an la an copiii sunt mai greu de coordonat. Åžtiu foarte mult și nu mai acceptă coordonarea noastră. Dar ai noștri încă sunt mici și încă ascultă”, spus Maricica Apreotesei, profesor de informatică din Panciu.
   Prestația elevilor din Vrancea a fost apreciată și de profesorul Emil Onea, organizatorul competiției. „Avem o echipă bună în Panciu, doamna profesoară este simplă, modestă, dar face lucruri extraordinare cu elevii. Co-piii s-au remarcat și aici. Liceul Teoretic din Panciu este un liceu ce ne reprezintă cel mai bine la acest concurs, an de an”, a spus Onea.
  
   Lista completă cu premiații, poate fi consultată  AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?