Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Octogenară accidentată grav pe trecerea de pietoni


   O bătrână din Focșani s-a ales cu răni grave, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs marți, la ora 13.30, pe drumul european E 85, în comuna Golești.
   Gheorghe M., de 44 de ani, din Gugești, în timp ce conducea o autoutilitară Renault, nu a oprit la trecerea de pietoni pe care se afla Ioana P., de 82 de ani, și a accidentat-o. Femeia a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și dusă la spital pentru investigații medicale suplimentare, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă.
   Un alt accident s-a produs, în aceeași zi, în afara comunei Vrîncioaia. Dumitru M., de 58 de ani, din Poșta Câlnău, județul Buzău, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara drumului. Conducătorul auto și Cristinel H., de 27 de ani, din Slobozia Bradului, au fost răniți ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?