Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

A murit după ce și-a tăiat artera femurală cu flexul


   Un bărbat de 56 de ani, din Adjud, a murit ieri, după ce și-a tăiat artera femurală cu flexul. Medicii au ajuns la fața locului în scurt timp, dar nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, dat fiind că acesta pierduse foarte mult sânge. Decesul a fost declarat la o oră de la producerea accidentului.
   Tragicul eveniment a avut loc chiar în gospodăria bărbatului, sub ochii apropiaților. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul tăia o bucată de lemn din pal, pentru a monta un geam. A scăpat flexul din mână, iar aparatul s-a oprit în picior. Artera femurală i-a fost secționată, iar victima a pierdut foarte mult sânge.
   Potrivit medicilor „pacientul a suferit o plagă tăiată coapsă dreaptă 1/3 cu interesare de pachet vascular, arteră și venă”. 
   Victima a fost preluată de acasă cu o sângerare masivă și adusă la camera de primiri urgențe a Spitalului municipal Adjud în stop cardio-respirator. Deși cadrele medicale l-au resuscitat pe bărbat atât în timpul transportului cât și la spital, acesta a decedat.
   Polițiștii adjudeni au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În funcție de ceea ce le va spune medicul legist, după efectuarea necropsiei, vor lua măsuri potrivit legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?