Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

PROGNOZA METEO


VINERI, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, izolat caniculară după-amiaza în sudul Olteniei și al Munteniei. Indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic local în sudul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în partea a doua a zilei și la începutul nopții, informează Administrația Națională de Meteorologie.
Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii restrânse în zonele montane și în sud-est și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 28 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade.
LA BUCUREÅžTI , vremea va fi călduroasă, iar după-amiaza indicele temperatură-umezeală va atinge pragul de 80 al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.
LA MUNTE , cerul va fi variabil, cu unele înnorări în partea a doua a zilei și la începutul nopții, când pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină. Valorile termice vor fi ușor mai mici față de intervalul anterior.
LA MARE, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. După-amiaza sunt condiții pentru averse de ploaie însoțite  de descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 31 de grade, iar cele minime între 21 și 24 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 26 și 28 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?