Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

De luni, procesele în instanţă se ţin în noul sediu


Tribunalul Vrancea si Judecatoria Focșani anunță că, începând cu data de 9 iulie 2012, își mută sediul, iar activitatea de judecată a celor doua instanțe se va desfasura în imobilul aflat în strada Republicii (fosta clădire a magazinului Putna sau fostul sediu al Băncii Bancorex), vis-a-vis de Teatrul « Mr. Gh. Pastia » Focșani.
   Menționăm că sălile de judecată în materie penală sunt situate la parterul clădirii, iar sălile de judecată pentru soluționarea cauzelor în materie civilă se găsesc la etajul 1. Începând cu ziua de luni, la această noua locație, compartimentele de Registratura ale celor doua instanțe vor prelua, în interiorul programului de lucru cu publicul, cererile de chemare în judecată și orice alte acte de procedură.
   De asemenea, menționăm că în perioada 09 – 13 iulie 2012 la Arhivele Tribunalului Vrancea și Judecătoriei Focșani, nu se desfășoară program cu publicul, Cererile pentru eliberarea de copii xerox de pe diverse documente (hotărâri, rapoarte de expertiză, etc.) se vor primi începând de luni, 09 iulie 2012, la noul sediu, dar eliberarea acestora se va face începând cu data de 16 iulie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?