Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

CFR reduce tarifele la InterRegio



    CFR Călători a anunțat reduceri de bilete și abonamente la tarife mai mici pentru trenurile InterRegio de pe ruta Adjud – Mărășești. Un comunicat al CFR Călători arată că pasagerii își pot cumpăra bilete și abonamente la tarife mai  mici, aferente rangului de tren Regio, valabile pentru rangul de tren InterRegio pe mai multe rute. Trenurile InterRegio la care sunt valabile  tarife mai mici, de tren Regio, atât pentru bilete, cât și pentru abonamente.
Sunt IR 1650 și IR 1659 pe ruta Adjud – Mărășești și retur. La aceste trenuri sunt valabile și celelalte reduceri acordate prin diferite oferte ale CFR Călători, precum 10% reducere pentru călătoria dus-întors, 25% reducere prin Cardul Tren Plus, între 10% și 25% reducere la cumpărarea cu anticipație, între 10% și 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5 , între 15% și 35% reducere cu oferta Biletul de weekend, între 25% și 50% reducere cu oferta Cartea VSD, 5% reducere față de prețul de la ghișeu, la cumpărarea online, reduceri de până la 35 % pentru grupuri de peste 20 persoane.
    De asemenea, CFR precizează că elevii și studenții, pensionarii, veteranii de război și alte categorii de călători beneficiază de reduceri acordade prin diferite acte normative. „Biletele pot fi cumpărate atât Online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări,  de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR cât și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism). Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, se arată în comunicatul CFR Călători.     Comunicatul precizează că pe rutele: Galați – Brăila, Galați – Făurei, București Nord – Galați, Galați – Constanța, Oradea – Satu Mare, Cluj Napoca –  Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Caracal – Craiova, Brașov – Iași, Suceava – Ilva Mica, Piatra Olt – Craiova, Craiova – București Nord, Cluj Napoca – Beclean pe Someș, Cluj Napoca – Ilva Mică, prețurile biletelor de clasa a 2-a se reduc cu 30% – 50%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?