Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Propus pentru arestare, după ce a tăiat faţa unui barman


   Un focșănean, care în luna ianuarie a tăiat cu o sticlă un barman, pe  față și în zona gâtului, a fost propus pentru arestare preventivă, în lipsă. Magistrații au respins însă solicitarea formulată pe numele lui Ion Jenică B., care în prezent este plecat din țară. Procurorii au formulat recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Galați.
   Inițial, fapta a fost încadrată ca fiind vătămare corporală, fiind instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Aceștia și-au declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care a început cercetările împotriva lui Jenică pentru tentativă la omor.
Fapta datează din ianuarie și s-a petrecut într-un bar din vecinătatea Gării Focșani. Potrivit anchetatorilor, învinuitul a servit o bere, după care a spart sticla. Barmanul i-ar fi făcut observație, iar comentariile acestuia l-au enervat la culme pe Jenică. El a luat de pe jos o bucată de sticlă și l-a lovit pe angajatul localului în zona feței, crestându-i nasul. Ulterior, l-a lovit cu sticla și în zona gâtului, deși sângele îi curgea din nas.
   Victima și-a scos certificat medico-legal, cu care demonstrează că a avut nevoie de 23-25 de zile de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?