Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Poliţişti ameninţaţi cu TOPORUL şi CUŢITUL de un scandalagiu care a avut iniţial un conflict cu concubina

Un bărbat de 32 de ani din comuna Reghiu a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Fapta a fost comisă în data de 4 ianuarie a.c., iar o zi mai târziu pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă. Propunerea de arestare a fost făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani şi a fost admisă de judecătorii de la Judecătorie.

(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z (…) TOADER , cercetat pentru săvîrşirea a două infracţiuni de ultraj, prev.de art.257 alin.1 şi 4 rap.la art.206 alin.1 C.pen., ambele cu aplic. art.38 alin.1 C.pen., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 05.01.2020 şi până la data de 03.02.2020 inclusi.v Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu cu delegaţie pentru asistenţă judiciară obligatorie 2634/05.01.2020, emisă de Baroul Vrancea), în cuantum de 626 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare “, se arată în hotărârea instanţei de judecată.

Totul a pornit de la o ceartă în familie. Urmare a unui scandal pe care inculpatul l-a făcut cu concubina sa, s-a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Odobeşti. Bărbatul nu s-a speriat la vederea poliţiştilor astfel că în loc să se calmeze a devenit şi mai recalcitrant şi a început să facă scandal şi cu oamenii legii. Pe lângă faptul că a spus vrute şi nevrute, inculpatul a avut şi intenţie de a-i lovi pe oamenii legii şi nu cu orice, ci cu un topor şi apoi cu un cuţit. Poliţistii au reuşit să se ferească, astfel că nu au fost loviţi. După scandalul monstru pe care l-a făut, inculpatul a fost încătuşat şi dus la audieri. La finalul acestora pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere, după care s-a dispus arestarea lui preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?