Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

PROGNOZA METEO


   Marți, vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara la munte, unde izolat vor fi condiții de averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, exceptând sudul Banatului și zona montană înaltă, unde vor fi unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 6 grade.
   În București, vremea se va menține frumoasă și cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.
   Miercuri, vremea se va menține deosebit de caldă și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază și seara în regiunile nordice, iar noaptea în cele vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.
   Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 19 grade, ușor mai scăzute în depresiuni, spre 7 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?