Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Orașul Mărășești are centru de permanență


   Centrul de permanență din Mărășești se deschide, în sfârșit! De astăzi, de la ora 8.00, centrul își deschide porțile pentru comunitate, astfel că cei aflați în nevoie se pot adresa medicilor de familie care vor face gărzi în unitate. Inaugurarea oficială a acestei unități urmează să aibă loc miercuri.
Reprezentanții autorităților locale ne-au declarat că sunt foarte mulțumiți de faptul că, în sfârșit, vor deschide centrul, atât de necesar comunității. „Din septembrie muncim la acest centru și ne chinuim să îl deschidem. Am avut destul de multe piedici, dar în ultima perioadă am făcut o echipă bună cu domnul primar ca să deschidem centrul de permanență, atât de necesar comunității de aici”, ne-a precizat Valerică Chitic, viceprimarul orașului Mărășești.
   Centrul a fost amenajat în locația camerei de gardă a fostului spital din Mărășești, desființat abuziv, anul trecut, de pedeliști, fiind dotat cu aparatură de ultimă generație, provenită de la fostul spital din localitate.
   Centrul va fi deschis  zilnic, între orele 15.00 – 8.00, iar în week-end și de sărbătorile legale programul va fi non-stop, medicii urmând a primi 12,8 lei pe ora de gardă. De serviciile medicale ale unității vor beneficia peste 40 de mii de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?