Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Băgată în spital de soţul beat


   Un bărbat din Movilița   și-a băgat soția în spital. După ce a băut bine, el s-a luat la ceartă cu nevasta, căreia i-a aplicat o corecție pe care să o țină minte toată viața.
   Incidentul s-a produs vinerea trecută, pe la prânz. Atunci, polițiștii din Panciu au fost sesizați chiar de victimă, Maria P., de 52 de ani, despre faptul că soțul său, Costică P., a snopit-o în bătaie. 
Polițiștii au stabilit că femeia a fost bătută în locuința comună, scandalul producându-se pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan.
   Femeia a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, pentru a primi îngrijiri medicale. În funcție de ceea ce vor scrie medicii legiști în certificatul medico-legal, polițiștii vor face și încadrarea juridică a faptei. 
   Tot vinerea trecută, la Spitalul Județean de Urgență din Focșani au ajuns și cinci bărbați din Sihlea, care s-au încăierat. La ora 17.30, polițiștii din Sihlea au fost sesizați despre faptul că Gheorghe C., de 51 de ani, și Marius Iulian C., de 20 de ani, s-au luat la bătaie cu Marian P., de 22 de ani, Daniel P., de 33 de ani, și Sandu P., de 44 de ani, toți din localitate. Altercația a avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?