Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ : O tânără a murit şi alte patru persoane au fost rănite într-un accident


   O clipă de neatenție a unui șofer începător, a curmat viața unei fete de 18 ani, din comuna Obrejița. Alți patru tineri au fost grav răniți marți-noapte, în urma unui grav accident produs pe DN 2 E 85, în zona localității Podgoria, din județul Buzău.
   Toate cele cinci persoane, doi băieți și trei fete sunt din Vrancea. Băieții, respectiv Andrei Gurbet, cel care a condus mașina și Ionuț Caraiman sunt din Sihlea, iar Mihaela Barbu, tânăra decedată și surorile Adriana și Carmen Chioveanu sunt din Obrejița.
   Tragedia s-a produs la ora 22.15. Polițiștii buzoieni au stabilit că, „în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85 către Râmnicu Sărat dinspre Vrancea, un șofer în vârstă de 18 ani, din localitatea Sihlea, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile”.
   În urma accidentului, o tânără de 18 ani din Obrejița, a murit pe loc. Ceilalți patru, respectiv șoferul, un alt tânăr și două fete, cu vârste între 17 și 20 de ani, au fost grav răniți. Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean Buzău.
   Potrivit unor surse, trei dintre victime au fost transferale la un spital din București, iar șoferul urma să fie operat. De asemenea, una dintre surorile Chioveanu este în stare gravă. 
   Polițiștii buzoieni au precizat că șoferul care a provocat accidentul obținuse permisul de conducere în luna aprilie, a.c. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?