Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Ultima zi pentru Euro 200


   Este ultima zi în care elevii cu posibilități materiale modeste mai pot depune cererile în vederea obținerii sprijinului financiar pentru achiziționarea unui calculator. Potrivit calendarului, cererile pentru obținerea unui voucher de 200 de euro se depun până astăzi, la unitățile școlare în care învață elevii.
Acestea trebuie completate de unul dintre părinți, fiind însoțite de o copie a certificatului de naștere sau a cărții de identitate a elevului, dar și de o copie a actului de identitate al părintelui sau tutorelui legal. Comisiile stabilite la nivelul unităților de învățământ vor verifica documentația privind veniturile familiei solicitantului, iar afișarea listei cu persoanele eligibile se va face pe 31 mai.
   Pe 1 iunie va fi afișată lista beneficiarilor, aprobată prin ordin de ministru, iar bonurile valorice vor fi eliberate între 24 iunie – 30 iulie, urmând ca achiziționarea calculatoarelor să se facă între 24 iunie și 31 august.
   Beneficiari ai Programului „Euro 200” sunt elevii, dar și studenții care au cel mult 26 ani, cu venituri pe membru de familie de maxim 150 lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?