Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Finala la Rugby-Super, de la ora 11.30 în Sala Sporturilor


   Pentru al dolilea an consecutiv, Focșaniul a devenit polul rugby-ului pentru copii din România. După organizarea foarte bună din 2011, municipiul a fost desemnat să fie și în acest an gazda finalei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar la Rugby – Super. Acum, Vrancea nu va mai avea reprezentantă în finală pentru că în turneul zonal formația Åžcolii nr. 2 Ion Basgan, finalista de anul trecut, a terminat pe locul al doilea.
   La competiția care a început ieri în Sala Sporturilor din Focșani participă formațiile din județele Vaslui – Åžcoala nr. 8 Bârlad, Dâmbovița – Åžcoala Mihai Viteazul, Timiș – Åžcoala Avram Iancu, Brașov – Åžcoala nr. 3 Râșnov, Prahova – Colegiul Național Nicolae Grigorescu Câmpina, Constanța – Åžcoala cu clasele I-VIII Valu lui Traian, Bihor – Liceul Tehnic Vadu Crișului și, din București. – Liceul Teoretic Åžtefan Odobleja, campioana de anul trecut.
   La ședința tehnică au fost prezenți antrenori de la finaliste, profesori de educație fizică și sport din Vrancea, Dan Grigoraș, din partea ISJ Vrancea, antrenorii de rugby, Viorel Ion și Romeo Păun, dar și Bogdan Cantor, directorul general de dezvoltare din cadrul Federației Române de Rugby. Competiția se va termina astăzi după amiază, finala competiției fiind programată la ora 11.30. Federația Română de Rugby oferă fiecărui profesor câte 300 de lei, iar fiecărei echipe participante, câte o minge de rugby și două seturi de taguri. Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea va premia cu 320 de lei campioana, cu 250 de lei vicecampioana și cu 160 de lei formația clasată pe locul III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?