Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevii de la Centrul „Elena Doamna“ au aflat cum sunt făcute mărţişoarele


   Elevii cu deficiențe de la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani au aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, cum sunt confecționate mărțișoarele, în cadrul activității cu tema „Mărțișor-Flori pentru inima mamei!”. Activitatea s-a derulat în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului educațional național cu același nume.
   Ediția de anul acesta a demarat în februarie și s-a încheiat la începutul acestei luni, fiind împărțită în două secțiuni, și anume pictură și colaj, respectiv felicitări și mărțișoare. Tema i-a provocat pe elevi să se implice afectiv și efectiv în realizarea obiectelor, în căutarea și sortarea materialelor necesare, în culegerea de informații și curiozități referitoare la subiectul ales. 
   Proiectul a fost coordonat de directorul Centrului Educațional, profesoara Ioana Cherciu, împreună cu directorul adjunct, profesoara Petronela Manolache, profesoarele Cristina Brătilă și Cezarina Vlad, bibliotecara Didina Enache, în partene-riat cu Inspectoratul Åžcolar Județean, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” și Biblioteca Județeană,,Duiliu Zamfirescu”.
   Coordonatorii proiectului și-au propus să popularizeze importanța păstrării tradiției mărțișorului și îmbogățirea experienței de viață a copiilor din școlile implicate, prin antrenarea acestora în activități plăcute, care pot fi considerate și schimburi de experiență. Proiectul este adresat elevilor din învățământul preșcolar, primar, gimnazial, special și liceal, precum și cadrelor didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?