Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Cinema Balada, redeschis pe 8 martie cu un film de Oscar


   Focșănenii vor avea parte de o surpriză cinematografică pe 8 martie. Reprezentanții municipalității au decis să inaugureze sediul „Ansamblului Folcloric Å¢ara Vrancei”, fostul Cinema Balada, chiar de Ziua Femeii. Clădirea a fost închisă timp de patru ani, atât cât au durat și lucrările de reabilitare și modernizare a Pieței Unirii din Focșani.
   Astfel, pe 8 martie, iubitorii de film pot vedea, în premieră, o proiecție de Oscar, iar intrarea va fi liberă. Este vorba de „Discursul Regelui”. „De 8 martie inaugurăm Cinema Balada, dăm drumul la film. Va fi program sâmbăta și duminica, cu trei filme pe zi”, ne-a declarat viceprimarul Bogdan Matișan. Prețul unui bilet de intrare la film va fi pentru toate buzunarele, de doar 4 lei.
   Peliculele vor fi difuzate de Lucian Cristea, operatorul de cinema de la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești, care a menținut în acești ani singurul cinematograf funcțional din județ și a difuzat filme în mai multe comune ale județului, în cadrul unei caravane cinematografice.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?