Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Să „DĂRUIM ÎMPREUNĂ pentru o lume mai bună!”


Astăzi, de Ziua Internațională a Voluntarului, „Monitorul de Vrancea” și Asociația ȘAPTE – „Șanse Alternative Pentru Toți în Educație” din Focșani vă propun să vă alăturați Campaniei „Dăruim împreună pentru o lume mai bună!”, prin care să reușim să aducem bucurie de Crăciun în casele celor mai nevoiași dintre vrânceni. În perioada următoare, în paginile cotidianului nostru veți putea citi poveștile impresionante ale unor oameni de la care norocul pare să-și fi întors fața, despre copii a căror nădejde se îndreaptă doar spre îngerul lor păzitor, despre suflete care se încăpățînează să rămână frumoase deși sunt apăsate de sărăcie, griji, lipsuri și nevoi.
    Așadar, vă propunem ca și în acest an să fiți solidari și să vă îndreptați omenia către acești oameni care trăiesc printre noi, care nu știu că pot cere ajutor și nici nu mai cred că îl pot primi vreodată… Sunt oameni pentru care câteva alimente, o haină călduroasă, câteva jucării, cărticele sau rechizite, o pătură cu care să-și învelească trupurile sau orice altceva înseamnă un sprijin nesperat, o bucurie neașteptată, un strop de speranță și încredere că nu sunt singuri! „Peste tot în lume se găsesc valori: umane, materiale, pure sau de șlefuit încă. În tot și în toate, din gândul unui om răsar idei spectaculoase, idei folositoare sau idei de viitor. Asociația Ș.A.P.T.E. – Șanse și Alternative Pentru Toți prin Educație – își dorește să pună în folosul comunității tot ce are de valoare: ideile, oamenii și nevoile acestora. Motivul pentru care ne-am gândit la un «Crăciun de șapte stele» pornește din puterea noastră și a cunoscuților noștri de a fi mai aproape în perioada Crăciunului, celor care nu au atât de mulți prieteni, însă și i-ar dori. Cu tot ce înseamnă prietenia: bunătate, sprijin, dăruire. Vrem să dăruim celor care se simt singuri, momente frumoase și noi prieteni pe termen lung. Invităm lângă noi multe suflete fericite – voluntarii Vrancei – care vor strânge dulciuri, jucării și jocuri, rechizite, haine, cărți pentru copii, adulți și bătrâni din diverse comunități ale Vrancei”, a spus Margareta Tătăruș, președintele Asociației ȘAPTE Focșani.
    Așadar, haideți să dăruim! Vă așteptăm la sediul redacției noastre din strada Tinereții nr.1, de luni până vineri, cu orice doriți să trimiteți semenilor noștri aflați în nevoie. Dacă doriți să obțineți informații suplimentare despre campania noastră, o puteți face contactându-ne la adresele de email: redactie@monitorulvn.ro, laura_breana@monitorulvn.ro, persoană de contact Laura Breană, sau la adresa de email: asociatiasapte@gmail.com ori pe Facebook www.facebook.com/asociatia.sapte,
persoane de contact Margareta Tătăruș, președintem și Marilena Șerbănuț, vicepreședintele Asociației ȘAPTE din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?