Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

O elevă şi-a tăiat mâna într-un geam


O elevă de la Colegiul Național „Unirea” din Focșani a ajuns de la  școală direct pe patul de spital, după ce s-a tăiat în geamul unei uși. Ea a fost diagnosticată cu plagă tăiată la mâna dreaptă.
Incidentul a avut loc joia trecută, când I. M., în vârstă de 17 ani, a vrut să deschidă ușa de la intrarea în unitatea de învățământ. Însă, a atins cu mâna geamul ușii, care a crăpat instantaneu, cioburile tăindu-i fetei trei tendoane de la mâna dreaptă. Adolescenta a fost transportată imediat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani pentru a primi îngrijiri medicale.
Potrivit medicilor, eleva s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean cu o plagă tăiată pe o treime din antebrațul drept. Medicii de la secția de Chirurgie Infantinlă au fost cei care i-au bandajat rănile. În prezent, eleva nu merge la cursuri și se prezintă des la medic pentru    a-i fi înlocuite bandajele. „Åžtiu despre acest incident. Fata a intrat pe ușă și a împins geamul să o deschidă. Astfel, s-a tăiat. Fata a fost trimisă imediat la spital”, a declarat directorul Colegiului Național „Unirea” din Focșani Cornel Noană.
Cel mai probabil, acest incident nefericit va constitui o lecție de viață pentru elevă, și va deschide întotdeauna ușile apăsând pe mâner.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?