Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Bani europeni pentru modernizarea A.G. Grupinstal


A.G. Grupinstal a pus în funcțiune utilajele achiziționate prin proiectul finanțat din fonduri europene „Creșterea productivității prin achiziția de echipamente performante”. Cu o investiție de 256.176 euro, A.G. Grupinstal rămâne un jucător important pe piața lucrărilor de instalații electrice. „Fără a  aplica un program de investiții prin POS-CCE AXA 1 , «Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile”, această noua investiție ar fi fost greu de realizat mai ales în contextul economic actual”, ne-a declarat admi-nistratorul societății, Virgil Guzu. El a precizat că implementarea proiectului finanțat de Uniunea Europeană nu ar fi fost posibilă fără sprijinul firme de consultanță Smart Group Solutions. Prin implementarea proiectului se va asigura obținerea unor rezultate precise și corecte, recunoscute ca atare având un impact semnificativ asupra pieței de profil și o creștere semnificativă a calității serviciilor prestate. „Mulțumim cu acest prilej angajaților noștri, clienților noștri, furnizorilor de echipamente care au reușit producerea și instalarea acestora conform termenelor stabilite și nu în ultimul rând firmei de consultanță Smart Group Solutions din Focșani care a făcut posibilă implementarea cu succes a proiectului”, a mai declarat Virgil Guzu.
A.G. Grupinstal a accesat un proiect în cadrul programului POS Creșterea Compe-titivității Economice, Axa Prioritară 1- „Un sistem inovativ și ecoeficient de producție” , Domeniul de Intervenție 1.1 – „Investiții productive și pregătirea pentru competiția pe piață a întreprinderilor, în special a IMM”, schema de finanțare „Sprijin financiar de până la 1.075.000 lei acordat pentru investiții pentru întreprinderile mici și mijlocii”.
În urma analizării dosarului, acest proiect a fost declarat câștigător, contractul fiind semnat în luna octombrie a anului 2009. Valoarea ajutorului financiar nerambursabil se ridică la 619.819,20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?