Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Antrenorul Mihai Petruţ, mulţumit de locul ocupat la „Europene“


Naționala de baschet a României sub 18 ani a terminat pe locul 11 Campionatul European, Divizia B, întrecere care desfășurat la Varna (Bulgaria). Deși nu a avut în componență vreun baschetbalist focșănean, România a obținut pe durata întrecerii cinci victorii și a pierdut două partide. Antrenorul secund al Naționalei, focșăneanul Mihai Petruț s-a declarat mulțumit de locul ocupat. „Chiar dacă am ratat clasarea în primele opt echipe, pentru România locul 11 reprezintă o performanță, în condițiile în care am bătut echipe cu nume din baschetul european, unde baschetul este sprijinit mult mai mult, iar aria de selecție este dezvoltată. Cu puțină concentrare și cu o motivație bună și noi putem etala un joc destul de bun „, a spus tehnicianul focșănean. România a fost reprezentată la Varna de următorii 12 jucători: Cristian Horia (Phoenix Galați), Petică Andrei (Phoenix Galați), Păun Georgian (BCM U Pitești), Filip Leonard (Simba Ti-mișoara), Ianuli Åžtefan (CSÅž Târgoviște), Stoicovici Vlad (CN Aurel Vlaicu Arad), Baczo Balazs (Phoenix Galați), Damian Andrei (CSÅž Ploiești), Movileanu Adrian (CSÅž Ploiești), Popovici Vlad (Unirea Iași), Olah Alexandru (Northwestern Univ) și Bolobiță Robert (Phoenix Galați).
Rezultatele Naționalei la Campionatul European:
66-65 cu Olanda, 64-52 cu Austria, 57-96 cu Muntenegru, 79-49 cu Norvegia, 79-63 cu Elveția, 50-86 cu Slovacia și 72-46 cu Portugalia.

Ieri, primul antrenament pentru LPS Focșani

Baschetbaliștii echipei Under 18 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani și-au reluat ieri pregătirile în vederea noului sezon competițio-nal, primul antrenament fiind programat în Sala Sporturilor din Focșani. Pentru noul sezon al Campionatului Național, focșănenii și-au propus calificarea la turneul final și obținerea titlului de campioni național, performanță care lipsește din visteria clubului de pe Milcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?