Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Laurenţiu Ţigăeru Roşca s-a înscris în PNL


Omul de afaceri Laurențiu Å¢igăeru Roșca a semnat, ieri, adeziunea pentru PNL, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului. Omul de afaceri a declarat că a intrat în politică pentru a promova ideile cu care a avut succes în domeniul economic. „Am hotărât să fac un pas în față și să încerc să promovez ideile mele”, a afirmat Laurențiu Å¢igăeru. El a dat exemplul măsurilor anticriză luate de actuala putere, care sunt lipsite de viziune și nu oferă un viitor românilor. Singurele măsuri ale puterii sunt de a concedia oamenii, a reduce veniturile și a majora taxele. Ori, a arătat omul de afaceri, funcționarii concediați din sistemul bugetar nu pot fi absorbiți de firmele din me-diul privat în lipsa unor măsuri clare de stimulare a firmelor. „Este un cerc vicios care, din păcate, nu se rupe, el se alimentează. Este o chestiune de management, de oameni potriviți la locul potrivit. E clar că nu există o viziune. Sunt soluții de moment luate rapid, care nu pot da decît efecte de moment. Ne trezim după câteva luni cu oameni care nu au un viitor după ce termină ajutorul de șomaj”, a afirmat Laurențiu Å¢igăeru.
Omul de afaceri a prezentat modelul economic al vecinilor de la sud de Dunăre, unde a deschis o firmă încă din 2007. „Impozitul pe profit este de 10%, iar pe dividente de 7%. A fost de 9%, însă au reușit să îl reducă la 7% printr-un lobby puternic. Din punct de vedere fiscal, sunt mai organizați decât noi. Au avantajul unui curs valutar fix, care oferă predictibilitatea mediului de afaceri”, a afirmat Laurențiu Å¢igăeru.
Alături de omul de afaceri  s-a aflat deputatul Nini Săpunaru, care a afirmat că acesta va face parte din echipa care se va ocupa de campania pentru Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?