Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

William şi Kate şi-au amânat luna de miere


William și Kate și-au amânat luna de miere și au petrecut weekend-ul în Marea Britanie, urmând ca de astăzi prințul să-și reia atribuțiile de pilot. Proaspăt căsătoriți, Wi-lliam și Kate au petrecut prima lor noapte ca un cuplu regal la Palatul Buckingham, de unde au plecat într-un elicopter sâmbătă dimineața.
Cei doi nu își vor petrece însă luna de miere în perioada imediat următoare, timp de două săptămâni, în afara țării, așa cum a fost relatat anterior în presă, ci s-au retras undeva în Marea Britanie numai pentru weekend.
William s-a întors astăzi la lucru, în calitate de pilot de elicopter de căutare și salvare, iar cuplul va pleca ulterior și într-o lună de miere, a cărei destinație nu va fi divulgată, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului St. James.
Acesta a mai subliniat faptul că tinerii căsătoriți au cerut presei să le respecte intimitatea atât în  weekend, cât și în luna de miere. Se pare că cei doi își doresc să petreacă puțin timp împreună într-un cadru intim și familiar, după celebrarea căsătoriei lor în fața întregii națiuni și a lumii.
Probabil că pentru aceasta, vor merge la Balmoral Estate, un domeniu al reginei, aflat la țară în Scoția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?