Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Restricţii de viteză şi „dinţi de dragon“ în punctele negre de pe DN 2


Harta zonelor cu risc ridicat de producere a accidentelor de pe DN 2  – E 85 a fost prezentată, ieri, la ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică Vrancea (ATOP). Polițiștii Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Vrancea au identificat 12 zone cu risc ridicat, situate pe raza localităților Obrejița, Dumbrăveni, Popești, Urechești, Golești, șoseaua de centură a municipiului Focșani, Garoafa și Pufești.
Serviciul Poliției Rutiere a stabilit ca principale măsuri necesare în aceste puncte negre introducerea unor scuaruri centrale, amenajare unor treceri de pietoni, marcaje orizontale tip „dinți de dragon”, corelarea semnalizărilor verticale cu cele orizontale și limitări de viteză. „În urma discuțiilor dintre ATOP Vrancea și CNADNR – SDN Focșani, s-au primit asigurări că în a doua jumătate a anului se are în vedere și finanțarea marcajelor și a semnalizărilor din zonele celor 12 puncte negre de pe DN2 E85”, se arată într-un comunicat remis presei de ATOP Vrancea.      
Tot în informarea ATOP se arată că în luna martie efectivele de ordine publică au organizat și executat 255 acțiuni cu efective lărgite, 2026 controale directe, ocazie cu care au fost descoperite 204 infracțiuni, 182 dintre acestea fiind în flagrant. Pe linia combaterii delictelor silvice, IPJ Vrancea a  organizat și desfășurat numeroase acțiuni și controale în colaborare cu Jandarmeria, Direcția Silvică și ITRSV, înregistrându-se 66 infracțiuni – 5 ocupări fără drept a unor suprafețe din fondul forestier, 31 tăieri ilegale de arbori, 24 furturi de arbori și alte 6 infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?