Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Irinel Columbeanu a primit custodia temporară a fiicei sale


Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său, Irinel Columbeanu la reședința acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă a instanței privind divorțul, a decis luni Judecătoria Buftea. Instanța a luat această hotărâre după ce Irinel Columbeanu a susținut că fetița în vârstă de patru ani nu s-a adaptat stilului de viață din America, unde a stat o perioadă împreună cu mama ei, Monica Columbeanu. Venită în țară, Irina a vorbit cu psihologi, care au constatat că micuța nu s-a adaptat stilului de viață din America, a spus Irinel Columbeanu. Instanța Judecătoriei Buftea a respins, luni, cererea Monicăi Columbeanu de   a-i fi încredințată fetița până la pronunțarea unei decizii definitive în cazul divorțului. Cererea a fost judecată, vineri, însă instanța a amânat până luni pronunțarea deciziei. La termenul de vineri, la instanță au fost prezenți atât Irinel Columbeanu, cât și Monica, aceasta rămânând însă în mașină până la finalizarea judecării cererii. „De când Irina a venit în țară (din SUA-n.r.), am petrecut fiecare zi alături de ea”, a spus Irinel Columbeanu, vineri, după ședința de judecată. El a susținut că a aflat din presă că Monica a cerut divorțul, că este de acord cu el, dar „cu foarte multe regrete”. De asemenea, el a spus că tot din presă a aflat despre cererea Monicăi privind încredințarea în procedură de urgență a Irinei Columbeanu. Întrebat dacă își reproșează ceva în legătură cu mariajul, Irinel Columbeanu a spus că cea mai mare vină a sa este că a stat de vorbă cu jurnaliștii.

***

Referitor la solicitarea Monicăi de a-i fi încre-dințată ei fetița, Columbeanu a precizat că nu este de acord și „că va lupta până la capăt pentru Irinuca”. În ceea ce privește partajul, Irinel Columbeanu a spus că această chestiune nu ar trebui să intre în discuție. El a amintit că i-a donat Monicăi un apartament în zona Pieței Victoria, unde stăteau Irina și bunica ei, pentru că grădinița la care merge fetița este în apropiere. Irinel Columbeanu a susținut că, dacă lucrurile se vor complica, există posibilitatea de revocare a donației, pentru că apartamentul trebuie să rămână fetiței. Monica Columbeanu a cerut divorțul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie. În acest dosar, cererea de divorț a fost introdusă de Monica Columbeanu. Separat, printr-o ordonanță preșe-dințială, Monica a solicitat și custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgență care îi permite încredințarea copilului până la pronunțarea divorțului, astfel că a chemat în instanță și Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară. Acțiunea a fost depusă marți.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu și modelul Monica Gabor s-au căsătorit în iulie 2006, la apro-ximativ cinci luni după ce   s-au cunoscut. Nunta celor doi, care a avut loc la vila de la Izvorani, a fost una fastuoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?