Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Acrobaţii de pe pod şi de la geam


Doi bărbați din Negrilești și Adjud au ajuns la spital după ce au căzut de la înălțime. Miercuri seara, la ora 19.20, polițiștii din Negrilești au fost sesizați telefonic de către paznicul din comună despre faptul că Ion E., de 60 de ani, din localitate a căzut de pe un pod, în albia pârâului satului. Din primele verificări a rezultat faptul că bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate și în timp ce se deplasa către domiciliu, s-a rezemat de balustrada podului.
La un moment dat acesta s-a dezechilibrat și a căzut în pârâu de la o înălțime de 4-5 metri. La fața locului a ajuns și o ambulanță, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului după care l-au transportat la spital pentru investigații. Ajuns la Spitalul Comunal Vidra, bărba-tul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral acut deschis.
Polițiștii continuă cercetările pentru a  stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de „muncă”. Joi după-amiază, și un bărbat din Adjud a ajuns la spital. Bărbatul a vrut să facă o faptă bună dar a căzut de la geam. Joi, la ora 14.18, polițiștii din Adjud au fost sesizați de către Raluca L., din localitate despre faptul că tatăl său, Constantin L., de 44 ani, din Adjud, în timp ce încerca să escaladeze balconul Măndiței S. a căzut de la etajul I. Femeii i se blocase ușa de acces în locuință iar bărbatul cu inimă mare s-a oferit să o ajute.
Omul a vrut să intre în casă pe geam dar a alunecat de pe pervazul acestuia și a căzut pe aleea de ciment din spatele blocului, de la o înălțime de aproximativ trei metri.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Adjud unde i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu traumatism lombar. Victima a rămas internată la Secția de Chirurgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?