Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor


Ingrediente:
300 gr pulpă de porc tăiată fâșii,
150 gr ananas cuburi,
1 ardei verde și o ceapă tăiate julien,
3 căței de usturoi tăiați felii,
100 gr de roșii în bulion,
50 ml vin alb demidulce,
oregano, busuioc, sare, piper.
 
Mod de preparare:
Într-o tigaie încinsă am adăugat 2 linguri de ulei și am pus la călit ceapa și ardeiul. Când au început să prindă culoarea aurie, am adăugat ananasul. Am amestecat ușor și am lăsat 5 minute pe foc. Am adăugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele. După alte 5 minute am adăugat roșiile și vinul.
Când savoarea vă umple bucătăria, atunci știți că e gata. Serviți cu orez, noodles, sau tăiței normali.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?