Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Actorii Kit Harington și Rose Leslie, cunoscuţi din serialul ”Game Of Thrones”, s-au căsătorit în Scoţia


Actorii Kit Harington și Rose Leslie – Jon Snow și focoasa Ygritte din celebrul serial ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” – s-au căsătorit sâmbătă la biserica Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc la Wardhill Castle, din Aberdeenshire, castel ce aparține familiei Leslie din secolul al XII-lea, informează Associated Press.
Cei doi actori, în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei „Game of Thrones” în 2012, iar povestea lor de dragoste din serial a trecut și în viața reală. Leslie a părăsit echipa în 2014, iar în prezent joacă în drama americană „The Good Fight”. Cei doi și-au anunțat logodna în luna septembrie a anului trecut în ziarul The Times.
La sosirea la biserică, Kit și Rose au salutat fanii strânși afară. Mireasa a purtat o rochie ivorie și voal, iar mirele, un costum de zi. Printre invitații la nuntă s-au numărat colegi de pe platourile de filmare de la „Game of Thrones”, cum ar fi actorii Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner și Emilia Clarke.
Tatăl miresei, Sebastian Leslie, s-a declarat „foarte încântat” de nuntă. „Este o zi absolut minunată pentru noi”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?