Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Dj Delyno, artistul care gândeşte cu sunetele


Ionuț Murgoci, alias dj Delyno este un tânăr talentat în ale muzicii care se bucură de un succes imens atât în România cât și în afara țării. Producătorul muzical este cunoscut mai ales după piesa „Private love” care, de altfel, are și un videoclip. Delyno are planuri mari, vrea să își deschidă propriul label (casă de discuri virtuală).

Ionuț Murgoci nu este cunoscut după numele său din buletin, ci după numele de scenă de DJ Delyno sau după melodia „Private love” care se bucură de un succes enorm în România. Delyno s-a născut pe 7 februarie 1981 în Adjud, și locuiește în Păunești dar face „naveta” la București pentru această pasiune, muzica. Ionuț a terminat specializarea chimie-biologie la Liceul „Emil Botta” iar acum este student la Facultatea de Marketing. Ocupația lui este de compo-zitor, producător muzical internațional și Dj.

Totul a început în Italia

Guvernat de această artă a muzicii, Delyno a plecat în Italia prin 2000 pentru a¬ -și transforma visul în realitate. „În Italia am avut posibilitatea să fac muzică adevărată. Prin 2001 mi-am cumpărat aparatură, mai întâi o clapă, după care un sintetizator. Un an mai târ-ziu am început să fac cursuri de pian, inginerie de sunet și de compoziție muzicală dance”, a spus Delyno. Ionuț a ajuns pe culmile succesului prin forțe proprii, fără a accepta ajutorul părinților deoarece a simțit că toate acestea trebuie să le realizeze numai el chiar dacă i-a luat mai mult timp. În 2006 s-a întors în țară și s-a apucat de muzică aici, pe meleaguri românești.

Piesele sale „au spart” topurile în alte țări

Delyno este foarte cunoscut și în alte țări precum Grecia, Bulgaria, Elveția, Rusia, Japonia, India, Spania, Mexic, Egipt, Iran, Turcia, S.U.A,  dovadă stând numeroasele concerte pe care le-a avut în afara țării și pe care le va avea în conti-nuare. Piesa cu care s-a consacrat, Ether Party a fost imnul unui eveniment foarte faimos în New York. „Ether Party este piesa care m-a consacrat și se numără printre preferatele mele deoarece țin atât de mult la ea că nu pot să mă satur ascultând-o. Dacă în alte țări, «Ether Party» m-a făcut cunoscut, în România, piesa care se bucură de succes este «Private love»”, a afirmat Ionuț. Anul care va veni îi va aduce lui Delyno multe concerte în New York, Miami, Sydney, Jakarta etc…

„Private Love”

Binecunoscuta piesă „Private love” este o melodie „muncită” un an jumătate, 28 de voci au „tras” piesa, aleasa fiind LooLoo care s-a dovedit pentru Ionuț cea mai bună voce dintre toate aspirantele. Conform Nielsen, softul ce monitorizează difuzările radio din țară, „Private love” ocupa locul al doilea în momentul în care nu avea videoclip. După spusele sale, piesa a fost licențiată în 30 de țări. Videoclipul melodiei a fost realizat de casa de discuri Pro Music în regia lui Iulian Moga, Delyno fiind foarte mulțumit de ceea ce a ieșit.

Proiecte de succes și de viitor

Cele mai importante proiecte ale lui Ionuț Mur-goci sunt promovările pe care le-a făcut cu diferite persoane înzestrate cu talent muzical precum LooLoo, Park Place, Matias Endoor și vor urma mulți alții pe care artistul nu vrea să-i dezvăluie deocamdată. Poate cel mai așteptat moment pentru Delyno este deschiderea propriului label (Casă de producție virtuală), D’elite Music. Prima lansare de piesă pe acest label va avea loc pe la jumătatea lunii ianuarie. Delyno a mixat în multe țări dar ziua pe care nu o va uita niciodată este concertul MTV Splash,  pe care l-a susținut în Grecia. „A fost o zi de neuitat deoarece era acolo o mare de oameni cu un chef nebun de distracție. Am mixat patru ore deși trebuia mai puțin, dar atmosfera și admirația publicului m-au făcut să mă simt bine, astfel că am împărtășit cu ei sunetele muzicii mele”, a precizat Delyno. Artistul este iritat cel mai tare de persoanele care copiază piesele altora și culmea, au și succes cu ele. „Cel mai neprofesional lucru în orice domeniu e să copiezi după altul. Asta înseamnă că nu ești capabil să faci tu ceva de succes prin forțele tale”, a mai spus dj-ul. Delyno este în căutare de voci bune atât de fete cât și de băieți, așa că toți cei care au talent în ale muzicii să-l contacteze pe acesta pe delynomusic.com și cine știe, pot deveni noile voci ale pieselor viitoare.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?