Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Băsescu a descoperit că bugetarii sunt afectaţi de criză


Președintele Traian Băsescu a descoperit ultimul că bugetarii sunt cei mai afectați de criza economică, a declarat, vineri, pe blogul personal, vicepreședintele Senatului Dan Voiculescu, comentând declarațiile șefului statului de joi seară, de la TVR.
Voiculescu a amintit că pe 5 iulie, atunci când afirma că bugetarii au devenit principalele victime ale crizei, fiind afectați și de creșterea TVA și de reducerile salarile, ‘Traian Băsescu vorbea de bugetarul gras care se lăfăie pe banii statului.
„Președintele nu are nicio urmă de convingeri personale. (…) Aseară același domn Băsescu, în direct la TVR, a descoperit ultimul că bugetarii sunt cei mai afectați de criză”, a afirmat Voiculescu.
El a criticat și ‘analiza savantă’ a președintelui asupra crizei din Europa și ‘disprețul’ său pentru ‘bieții’ irlandezi, greci sau portughezi, care au venituri de 2-3 ori mai mari decât românii.
„Sunt o mostră de inconștiență. Președintele țării cu cea mai mare inflație, cea mai acută cădere economică din Uniunea Europeană și cel mai scăzut nivel de trai, sancționa, foarte mândru de sine, erorile economice ale partenerilor europeni! Câinele moare de drum lung și Traian Băsescu de grija altora”, a menționat vicepreședintele Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?