Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

ULTIMA ORĂ! Un nou accident în lanț, cu 17 mașini implicate, pe Autostrada Soarelui


Un accident s-a produs miercuri dimineață la intrarea în Capitală pe Autostrada A2, iar potrivit primelor informații ale ISU București – Ilfov trei persoane sunt transportate la spital, scrie Agerpres. Reprezentanții ISU au precizat că în accident au fost implicate 17 mașini, dintre care 10 pe sensul către Constanța, iar șapte spre Capitală. Conform sursei citate, în urma accidentului, 22 de persoane sunt evaluate medical. La fața locului acționează cinci echipaje SMURD, unul de la descarcerare și un altul pentru stingere.
Conform Mediafax, 22 de persoane au fost evaluate de medici, dintre care patru transportate la spitale, în urma unui carambol în care au fost implicate 17 mașini și care s-a produs, marți dimineață, pe Autostrada Soarelui, potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției, circulația rutieră se desfășoară îngreunat la ieșirea de pe A2 București – Constanța către centura Capitalei.
Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu polei, scrie gandul.info.
Pe 5 noiembrie, la kilometrul 67 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers către Constanța, patru persoane și-au pierdut viața, 36 au fost rănite, iar 33 de vehicule au fost avariate, acesta fiind considerat cel mai grav accident rutier, din punct de vedere al numărului mașinilor implicate, care a avut loc în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?