Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume


Actorul britanic Robert Pattinson, unul dintre starurile francizei „Twilight”, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy bărbat din lume, în urma unui sondaj organizat de revista Glamour, informează contactmusic.com. Topul 50 al celor mai sexy bărbați din lume, alcătuit de revista Glamour, a fost dominat în acest an de actorii din franciza „Twilight”, care au ocupat patru din primele cinci poziții.
Poziția a doua în clasament a fost ocupată de actorul Taylor Lautner, în vârstă de 18 ani, care interpretează rolul vârcolacului Jacob Black, rivalul vampirului Edward Cullen (Robert Pattinson). Alți doi actori din această serie cu vampiri, Xavier Samuel și Kellan Lutz, au ocupat pozițiile a patra, respectiv a cincea. Actorul Ian Somerhalder, starul serialului TV „The Vampire Diaries”, a ocupat locul al treilea.
Charlotte Duck, editorul secțiunii „Film” din revista Glamour, a declarat: „Femeile se simt atrase de vampiri, datorită acelui element de «pericol» care îi însoțește. Ei sunt băieții răi în cel mai adevărat sens al cuvântului – iar femeile își doresc să îmblânzească bestiile”. Lista celor mai sexy bărbați din lume, care a fost alcătuită pe baza voturilor exprimate de peste 50.000 de cititori ai revistei Glamour, conține multe surprize, multe dintre starurile clasate pe poziții fruntașe în anul trecut coborând vertiginos în topul din 2010.
Actorul Johnny Depp a coborât de pe locul al doilea până pe locul al șaselea, iar fotbalistul David Beckham a coborât de pe poziția a patra până pe locul al 21-lea. George Clooney s-a clasat pe poziția a 35-a, iar Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves și Jude Law, care au ocupat poziții de vârf în anii precedenți, nu au mai fost incluși în topul din 2010. Următoarele poziții din Top 10 au fost ocupate în ordine de cântărețul Justin Bieber și de actorii Gerard Butler, Hayden Christensen și Channing Tatum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?