Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Nicolas Cage va filma în România


Actorul american Nicolas Cage va filma conti-nuarea filmului „Ghost Rider” în România, a declarat reprezentantul studiourilor Castel Film, Bogdan Moncea. Potrivit lui Bogdan Moncea, pelicula va fi filmată atât în studiouri, cât și în diverse spații din țară, în perioada 1 octombrie 2010 – 1 martie 2011. Lungmetrajul „Ghost Rider 2” va fi filmat în 3D. Proiectul are titlul provizoriu „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”.
Actorul american Nicolas Cage a precizat, la sfârșitul lunii iulie, într-un interviu acordat postului MTV News, că pelicula, care este continuarea „Ghost Rider”, va fi filmată în România și că speră că aceasta va conține cel puțin o scenă în care Vânătorul de Fantome (Ghost Rider) își va conduce motocicleta până la poarta de intrare în castelul Bran. Filmul „Ghost Rider”, lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestație actoricească a anului.
În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a rea-lizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, și „Suflet sălba-tic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, „Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer’s Apprentice”, a avut premiera în România pe 30 iulie. Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudo-nim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.
De altfel, unchiul lui Nicolas Cage, Francis Ford Coppola a filmat și el în România, în 2005 și 2006, lungmetrajul „Tinerețe fără tinerețe”, după o nuvelă de Mircea Eliade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?