Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Madonna dezminte informația potrivit căreia intenționează să înfieze încă doi copii din Malawi


Cântăreața pop americană Madonna a dezmințit, miercuri, informația potrivit căreia are în plan adopția a încă doi copii din Malawi. Vedeta a declarat că vizita sa în micuțul stat african se datorează strict activităților sale caritabile pe care le desfășoară în această țară, informează Reuters. ”Sunt în Malawi pentru a face o vizită la spitalul de copii din Blantyre și pentru alte activități ale mele cu Raising Malawi, iar apoi mă duc acasă”, a susținut artista într-un comunicat pentru revista People. ”Zvonurile despre un proces de adopție nu sunt adevărate”, se arată în declarație.
Precizarea vedetei în vârstă de 58 de ani vine după ce purtătoarea de cuvânt a tribunalului din Lilongwe, Mlenga Mvula, a declarat mai multor mijloace media că Madonna a depus personal o cerere pentru adoptarea a doi copii din Malawi.
”Tribunalul studiază o cerere pentru a determina dacă Madonna poate adopta sau nu doi copii”, a indicat pentru AFP Mlenga Mvula. ”Procedura de adopție necesită o hotărâre judecătorească”, a completat acesta fără a oferi însă informații cu privire la identitatea copiilor sau alte date despre orfelinatul de unde provin aceștia.
Potrivit media locale, Madonna s-ar fi prezentat personal miercuri la tribunalul din Lilongwe. Vedeta a sosit în Malawi la bordul unui avion privat și s-a cazat într-o locație situată în afara capitalei, mai arată media locale, potrivit AFP. Madonna a adoptat din Malawi un băiat, David Banda, în 2006, și o fată, Mercy James, în 2009. Vizitele regulate ale cântăreței în această mică țară africană săracă au făcut, de-a lungul timpului, subiectul unor controverse. În 2013, șeful statului de la acea vreme, doamna Joyce Banda, a acuzat tratamentul preferențial acordat cântăreței, după părerea sa, în mod nejustificat și i-a suspendat statutul de VIP. După instalarea noului președinte, Peter Mutharika, lucrurile s-au îmbunătățit, acesta afirmând că guvernul țării sale va fi ”întotdeauna recunoscător pentru pasiunea pe care o manifestă Madonna pentru Malawi”.
Madonna a întemeiat în 2006 fundația ”Raising Malawi” care susține că a plătit milioane de dolari pentru finanțarea orfelinatelor și a altor instituții pentru protecția copiilor din Malawi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?