Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Lucescu îi vrea pe Robinho şi Cardozo la Şahtior


Campionii Ucrainei, Åžahtior Donețk, vor să dea încă o lovitură pe piața transferurilor după „repatrierea” fundașului central Dmytro Chygrynskiy.
De fapt, trupa pregătită de Mircea Lucescu pregătește un dublu-transfer de răsunet, „țintele” ucrainenilor fiind doi jucători care au evoluat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Africa de Sud.
Atacantul brazilian Robinho și vârful paraguayan Oscar Cardozo sunt fotbaliștii luați în vizor de Rinat Ahmetov și Mircea Lucescu, informează presa din Ucraina. Patronul formației ucrainene este dispus să investească masiv și în acest sezon pentru ca echipa să poată depăși faza grupelor Champions League.
Dacă transferul lui Robinho s-ar realiza „legiunea” brazilienilor de la Åžahtior ar număra deja șapte membri. Dacă în ceea ce privește transferul lui Robinho nu s-a prezentat încă o ofertă oficială, în cazul lui Cardozo negocierile au fost demarate.
Clauza de reziliere stipulată de Benfica este de 60 de milioane de euro, dar lusitanii ar fi de acord cu cedarea atacantului paraguayan și pentru jumătate din această sumă. Ucrainenii nu par a fi dispuși însă să plătească mai mult de 25 de milioane de euro, dar tratativele dintre cele două cluburi sunt încă în stare incipientă. Vârful în vârstă de 27 de ani se află din 2007 la Benfica, perioadă în care a marcat 65 de goluri în cele 84 de partide jucarte. Pentru naționala țării sale a înscris de patru ori în 33 de meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?