Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Boney M. concertează la Bucureşti


Boney M., Paul Young, Lou Bega, Johnny Logan și Gazebo vor  concerta pe 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din București, la evenimentul „The Best Pop Music in The World”, informează un comunicat. Durata spectacolului este de trei ore și fiecare artist, însoțit de band-ul său, va susține un concert de 30 de minute. Show-ul va fi prezentat de vedeta televiziunii italiene Rai 1 Franco Dolce, însoțit de o vedetă autohtonă.
„The Best Pop Music in The World” este un proiect în premieră în România și are ca protagoniști nume cunoscute din industria muzicală internațională, evenimentul fiind organizat de Music Management Event.
Boney M. a fost unul dintre puținele grupuri occidentale din perioada anilor ’70 – ’80 care au devenit populare în regiuni precum Africa, țările arabe, Iran, Asia și Europa. Sound-ul muzicii lor – un amestec de reggae, disco, funk, gospel, soul și rock – a cucerit topurile muzicale din întreaga lume. Grupul Boney M. a câștigat 18 discuri de platină și 15 de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?