Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Doliu în lumea oamenilor de afaceri vrânceni. A murit Ion Harabagiu

Omul de afaceri Ion Harabagiu a decedat în această după amiază la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon“ din Focșani, unde se afla internat de câteva zile. Ion Harabagiu, în vârstă de 73 de ani, a fost tatăl secretarului județului Vrancea, Raluca Dan și al medicului Oana Harabagiu. A fost căsătorit cu medicul neurolog Eugenia Harabagiu, iar săptămâna aceasta ar fi împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ion Harabagiu deținea firmele Harions Serv SRL, Harions Data SRL și Harions Prod SRL, prin intermediul cărora a derulat afaceri cu aparate și sisteme de aer condiționat, service echipamente climatizare. Totodată, Ion Harabagiu a deținut și o rețea de farmacii naturiste.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica „Sf Pantelimon” din curtea Spitalului Județean. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 9 iunie, de la ora 11.30, la Cimitirul Nordic din Focșani.

Familia omului de afaceri a anunțat „cu tristețe că Ion Harabagiu, iubit soț, tată și bunic, s-a stins din viață în data de 6 iunie 2023. S-a născut și a trăit în Vrancea, iubind tot ce ținea de tradiția locală și de satul natal, Prahuda. Pentru mulți a fost un cunoscut om de afaceri, cu interese în diverse domenii, care și-a pavat singur drumul spre succes, a trăit după regulile proprii și cu încrederea că poate realiza orice prin muncă. Pentru familie a fost omul optimist, jovial, mereu gata să spună o poveste care să aducă veselie și optimism indiferent de situație, omul care a trăit 1000 de ani în cei 73, iubitor de călătorii, de aventuri și de nou. Pentru nepoți era simplu Bunicul, o inimă mare, plină de iubire și căldură. Odihnă veșnică!”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?