Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

„Două spectacole la preț de unul‟ la Teatrul Municipal

Toamna se numără… nu doar bobocii, ci și reducerile la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia‟ Focșani. De săptămâna aceasta, „se pun în vânzare 35 de pachete cu reducere‟, așa că „nu ratați promoția toamnei!‟. Cu doar 100 de lei puteți vedea două spectacole, este vorba de „Care pe care?‟, o comedie pe care o puteți vedea luni, 17 octombrie a.c., la ora 19:00, și spectacolul „Moștenire cu bucluc‟ a cărui premieră va fi luni, 31 octombrie a.c., tot la ora 19:00.

Una dintre surprizele pregătite de reprezentanții Teatrului Municipal Focșani este comedia „Care pe care?‟, și asta pentru că Oana Moșneagu, Mara Oprea, Daniel Nuță, Alecsandru Dunaev și Anca Sigartău, actorii din serialul „Adela‟, vin la Focșani. „Actorii din serialul «ADELA» vin pe scena Teatrului din Focșani, luni 17 octombrie, ora 19:00, cu fabuloasa comedie «Care pe care?». Un spectacol proaspăt ce vă garantează o seară efervescentă în compania tinerilor actori din celebrul serial «ADELA». Deci, dacă doriți un debut de săptămână pozitiv, nu ratați super comedia «CARE PE CARE?». Preț bilet 80 lei. Sala Teatrului. Informații și rezervări: 0731.021 769‟, este anunțul postat pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal Focșani.

În ultima zi din octombrie sunteți invitați la o nouă comedie. Pe scena Teatrului din Focșani vor urca „cunoscuții și iubiții actori de comedie: Anca Țurcașiu, Corina Dănilă, Dani Popescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor‟. Așa că haideți să descoperiți secretele unei „Moșteniri cu bucluc‟. „Parodie cu moștenitori regizată de Dan Tudor. Pentru iubitorii de comedie, un adevărat comando al umorului de bună calitate s-a reunit, realizând un spectacol savuros pe o tema universală și excepțională: MOȘTENIREA! Câți dintre noi, nu au gravitatat în jurul unui testament, câte neașteptate neamuri nu și-au declarat dintr-o dată interesul pentru averea lăsată în urmă, de un unchi,soț sau bunic milionar? Câți nepoți sau fiice nu au apărut peste noapte, la simpla aflare a veștii terifiante, care i-ar fi putut pune dintr-o dată în posesia unui munte de bani? Cunoscuții și iubiții actori de comedie: Anca Țurcașiu, Corina Dănilă, Dani Popescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor, vă garantează un regal artistic cu interpretări memorabile, surprize neașteptate și haz nebun! Vă așteptăm la cea mai nouă și mai amuzantă comedie! «Moștenire cu bucluc», luni, 31 octombrie 2022, ora 19:00 la Teatrul Focșani. Preț bilet – 80 lei‟, anunță reprezentanții teatrului focșănean.

Nu uitați, dacă vreți să vedeți ambele spectacole de comedie la un preț promoțional, cumpărați un bilet la preț de două! Pentru informații suplimentare sunați la numărul: 0731 021 769.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?