Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Aproape 5000 de saci cu gunoaie au strâns, într-o singură zi, peste 4390 de voluntari din Vrancea, în cadrul acțiunii „Let’s do it România”!

„ÎMPREUNĂ PENTRU O ȚARĂ MAI CURATĂ!’’ „LET’S DO IT, ROMÂNIA! ” ÎN JUDEȚUL VRANCEA

Sâmbătă, 18 septembrie, 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World s-au unit într-o cauză comună: O LUME FĂRĂ DEȘEURI. Aceasta este o tradiție internațională, care reunește oameni din toate colțurile lumii.
Și judetul Vrancea a marcat acest eveniment printr-o amplă acţiune de ecologizare.
Peste 4390 de voluntari din Vrancea au participat la acțiunea de curățenie organizată sâmbătă, 17 septembrie 2022, de Lets Do It România, reprezentați la Vrancea de Asociatia „Change your Lifestyle for you” . La nivelul județului, s-au strâns peste 4980 de saci cu gunoaie.
Dincolo de efectul imediat al acțiunii, acela de curățenie a judetului Vrancea, „Let’s do it România” și-a propus și să contribuie la conștientizarea, în rândul populației din judetul Vrancea, a importanței asigurării unui mediu cât mai curat și sănătos, dar și a dezvoltării spiritului civic și a încurajării voluntariatului.
Reprezentanții și angajații unor instituții publice, ONG-urile și autoritățile locale au demonstrat că Vrancea respectă natura.
Actiunea a fost coordonata de Asociatia „Change your Lifestyle for you” în calitate de partener alături de Asociația Let’s do it, România, in parteneriat, Casa Corpului Didactic Focsani, Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Municipiului Adjud, Primăria Soveja, Primăria Câmpineanca, Primăria Golesti, Primăria Tifesti, Primăria Homocea, Primăria Măicănești, Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Vrancea, toate structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne, Romsilva Vrancea, Agenția Națională pentru Protecția Mediului Vrancea, Direcţia Judeţeană Pentru Sport Vrancea, ONG-uri și peste 25 de unități de învățământ din Vrancea.Păstrarea curățeniei în comunitate tine de educație și este primul pas pentru respectarea reciprocă a membrilor comunității.
Scopul nostru este de a promova un comportament ecologic care sa ajute la schimbarea atitudinii societății fata de mediul înconjurator pentru care suntem responsabili cu toții!

Vreau să mulțumesc tututor pe această cale: autorităților publice locale, școlilor, instituțiilor, profesorilor, elevilor și oamenilor care s-au implicat în această acțiune de ecologizare a zonelor cu deșeuri abandonate din întreg județul” –

Grozavu Florin, Asociatia „Change your Lifestyle for you”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?