Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Fotbal feminin, Liga a III-a – Fetele Țifeștiului câștigă turul cu 5 puncte avans!

  • FC Voluntari – ASC Estera Țifești 2-3 (0-3)

Turul Campionatului de fotbal feminin Liga a III-a, serie 1, s-a încheiat cu ACS Estera Țifești pe primul loc și cu un avans de 5 puncte față de următoarea clasată. În etapa a cincea, fetele Țifeștiului au câștigat în deplasare, la FC Voluntari, cu 3-2, după ce la pauză aveau un convingător 3-0, urmare a unei prestații foarte bune concretizate în golurile marcate de Mădălina Ismană, Andreea Onea și Florina Bîrsă. Intrate relaxate în repriza a doua, jucătoarele de la Estera au primit două goluri, au ratat o lovitură de pedeapsă, dar au reușit să termine învingătoare în fața unei formații ”extrem de ambițioase și incomode”, așa cum a fost caracterizată FC Voluntari pe pagina de facebook ACS Estera Țifești.

La jocul de la Voluntari ca și la cel anterior, de pe teren propriu, cu CSM Pașcani, Estera nu l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul Paul Cioran. Ieri, am aflat motivul: Am avut Covid, dar sunt bine, am ieșit negativ de vineri, însă mai am 2 zile de izolare. Mai greu a fost că mi-am lăsat fetele două etape singure. Dar s-au descurcat!”, mi-a spus Paul Cioran, care a adăugat: ”Chiar merită promovate aceste fete! Poate mai găsim și noi pe cineva să ne susțină, pentru că e greu, foarte greu, altfel”.

În etapa următoare, Estera Țifești va juca în deplasare, la ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe duminică, 14 noiembrie, de la ora 13:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?