Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO: Fotbal amical – A venit prima înfrângere

CSM Focșani 2007: Niczuly – Negoiță, Marku, Dumitru – Stancu, Maewski, Dimitrie Toader – Enache, Ciobanu, Oprea, Zaharia. Au mai jucat Preda – Sîrghi, Săpunaru, Ciopa, Perju, Mazilu, Toba, Dănilă, Tchassem, Dănăilă, Stoica, Mihart, Tamași, Constantin.

Antrenor, Octavian Grigore

FC Bacău: Chisăreanu – Ștefan Pavel, Cimbru, Chirilă –  Drugă – Albu, Ursu, Cârstean – Popescu, Andrei Pavel, Ciumașu. Au mai jucat Cîmpianu, Bordea, Ganea, Dunăre, Coajă, Oasenegre, Sava, Burlacu,  Perniu, Pantelei, Vraciu.

Antrenor, Costel Enache

 

          CSM Focșani 2007 a disputat miercuri, 14 februarie, al treilea meci amical de la începutul pregătirilor pentru ultima parte a campionatului 2023-2024. În primele două întâlniri câștigase cu 5-3 cu CSM Adjud 1946 din Superliga Vrancei și cu 4-1 cu Viitorul Curița, din Seria a 5-a a Ligii a III-a. Miercuri, parteneră de antrenament i-a fost ACS CS Bacău, formație de pe locul 6 al primei serii a Ligii a III-a. În prima repriză, focșănenii au avut posesie superioară, au fost mai periculoși în atac, au trimis o dată mingea în transversală și au deschis scorul în minutul 19 prin Ciobanu care a șutat pe jos, de la 20 de metri la colțul scurt iar Chisăreanu, puștiul de 17 ani din poarta Bacăului a fost nevoit să scoată mingea din plasă. Oaspeții au urcat liniile și au reușit în minutul 35 să egaleze prin alt puști de 19 ani, Popescu, care a reluat cu capul în gol centrarea venită din stânga sa.

În partea a doua a întâlnirii, ambii antrenori au trimis în teren toți jucătorii cu care au venit la meci. Spre deosebire de prima repriză, băcăuanii au stat în majoritatea timpului în terenul focșănenilor fără a crea situații cu adevărat periculoase la poarta lui Preda. Însă nici nu au avut probleme în a anihila contrele gazdelor. Partida părea a merge spre scor egal, dar Diego Burlacu – 17 ani, a adus golul victoriei după o cursă pe dreapta încheiată cu șut din unghi și gol, în minutul 84: 1-2.

          Astăzi, 16 februarie, de la ora 15:00, CSM Focșani 2007 va întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamț, formație din Liga a II-a, care aspiră la un loc în play-off-ul pentru promovarea în Superligă!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?