Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru și-a mai adăugat un titlu bogatului său palmares!

– Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat cu lejeritate cursa care a avut loc la Băile Felix

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Cristian Orza, și-a adăugat încă un titlu de campioană bogatului său palmares intern și internațional! Atletă polivalentă, talent excepțional, Claudia a câștigat medalia de aur în cursa tineretului la Campionatul Național de cros care a avut loc ieri, 18 octombrie, la Băile Felix. Cea mai bună sportivă a Vrancei s-a impus cu lejeritate în cursa celor 6 kilometri pe care a câștigat-o la mare distanță de următoarele clasate.

Claudia Prisecaru, specialistă a probei de 3000 metri obstacole în care a obținut în acest an medalia de bronz a Campionatului European de tineret a avut în anii anteriori rezultate foarte bune și la cros, inclusiv o medalie de bronz european la senioare cu echipa României ori titluri de campionă națională și balcanică.

Pentru Claudia urmează o nouă perioadă de pregătire pentru Campionatul Balcanic de cros care va avea loc în Muntenegru, la Barane, la 9 noiembrie și unde atleta de la Focșani va fi cu siguranță una dintre protagoniste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?